A szavazás szünetel

  


Helyi hirek | Eseménynaptár | Egyház | Sport
Kultúra | Oktatás | Felhívások | Helyi újság

Vendégkönyv
Oldalanként
Gebhardt János 2017.05.28 21:25:15
Kedves varsádiak !

Köszönjük az elszármazottaknak rendezett ünnepség nagyszerű megszervezését,mely az összetartozásunk érzését erősíti,és közös gyökereinkre emlékeztet. Megható volt átélni a közös szándék és áldozatvállalás érvényesülését,reménykedünk,hogy a sok felemelő pillanatot újra átélhetjük a következő alkalmak során.
Gebhardt Jánosné,Müller Zsuzsanna 2016.12.13 08:16:43
Nagyon sokszor gondolok Varsádra , honvággyal és lelkem tele meleg érzésekkel.Kívánom,hogy mindannyian boldogságban ünnepeljék meg Karácsonyt. Minden nap imádkozom szeretett földijeimért.

Zsuzsa néni
Szakály Mónika 2014.01.19 18:49:17
Nagyon szép a falu és sok sikert tóvábra is a fejlesztéshez
kálmán margit 2013.05.27 08:38:40
tisztelt polgármester asszony egykéréssel fordulok hozzád mivel hogy hosszabb ideig 22800 ft bol éltunk igy elég sok tartozésom van a legnagyobb gondunk az hogy a kissebik lányunk bettina junius 14 én ballag jo lenne kapnánk egy rendkivulisegélyt megértésedet koszőnjuk
Huba Jánosné 2013.03.25 16:06:40
Kedves Varsádiak!
Huba Jánosné vagyok Szekszárdról. Gyönkön születtem még 1926-ban. Apámat sokan még ma is ismerik névről: Brisztella Rezső
A férjem pedig varsáfon született:Heidt János.Nem vagyok ugyan nagy internetes szakértő,de megtapasztaltam a világháló hasznát is a személyes életemben. A fiam pl. heti szinten online rendeli számomra az ebédet a www.etelfutar.hu cégnél. Laci bácsi mesterszakács áll a konyha mögött és nagyon ízletes ételeket kapok.
A lakásból nem mozdulok ki,azért a fiam és a menyem intézi a bevásárlásokat is. Nekik sokat segít,ha nem kell miattam rendszeresen sorban állniuk a Tescoban,hanem a létfontosságú termékeket is (ásványvíz,cukor,tea,wc-papír,mosószerek stb.) egy web-áruházban tudjuk megrendelni számomra.
Ezért regisztráltam én is a diszkont web-áruházba,hogy a jövőben alapvető termékeket diszkont áron kapjak meg és mindezt házhoz szállítják. Szerintem ez a lehetőség más nyugdíjasokat is érdekelhet. Ezért figyelmükbe ajánlom a honlapomat:
www.hubajanosne.blogspot.hu
Kívánok Önöknek jó egészséget és hosszú életet!
Kérem, továbbítsák ezt a lehetőséget nyugdíjas clubok felé is!
Üdvözlettel!
özv. Huba Jánosné
Szekszárd


Kiss József 2011.02.07 13:26:00
Kedves Mariann,
hallom, hogy mennek a szennyvizelvezetési munkálatok Varsádon.
Tudod,hogy én nagyon szeretem a nehéz sorsra jutott evangélikus templomot és sajnálom, hogy ott megy tönkre a nagyon vizes terepen, holott az valamikor elég magasan állt. Javaslat, de ne vedd tolakodásnak vagy okoskodásnak. A Lovasi Imre bácsi is többször mondta, hogy kellene egy áteresztö az ut alatt, ami a templom oldaláról elvinné a vizeket a tulsó oldalra és akkor talán valamennyivel tudna a terep ott szárazabb lenni. Ha most ott a gépek dolgoznak, akkor talán ezt meg tudnátok velük oldani, mert hátha segítene a templom nedvesedése, nagyfokú romlása ellen. Gondoljátok meg, hátha most lenne erre esélyetek, mivel ott dolgoznak a gépek.
Jelezd vissza, hogy mit gondoltok az ötletröl.
Üdvözlettel
Kiss József
Fillér Jánosné 2010.07.29 22:09:03
Kedves Mariann !
Köszönöm a választ, és nagyon sajnálom, hogy így történt !
A tájházban még nem jártam, de a galériát megnéztem. Nagyon szép, és ha lesz rá lehetőségem megnézem. Elég sokszor járok a " haza" felé, remélem egyszer sikerül oda is eljutni.
Szeretettel üdvözlöm : Szőts Teri
Andrási Zoltánné 2010.07.20 08:25:07
Kedves Terike!
Sajnálattal kell tájékoztatnom, hogy a könyv fordítása elakadt. Egyrészt, mert akitől kölcsön kaptuk visszakérte, másrészt az anyagi helyzetünk nem tette lehetővé, hogy megfizessünk valakit a fordításra. Helytörténeti anyagokat próbálunk gyűjteni és amit lehet itt a honlapon közzé is teszünk, valamint a Tájházban hozzáférhetőek. Nem tudom járt-e már a Tájházban. Ha nem szívesen látjuk!
Üdvözlettel: Andrásiné Mariann
Fillér Jánosné 2010.07.19 21:47:54
Tiszteletem ! Még egy év elmúltával is érdeklődve várom a választ a varsádi könyv ügyében !
Köszönettel : Fillérné Szőts Teri
Lovasi Imre 2009.12.30 15:22:30
Tillmann Úrnak, Hőgyészre!

Nagyon csodálkoztam ezen a hozzászóláson, mert személyesen ismerjük egymást, abból az időből, amikor Varsádon dolgozott.
Voltaképpen csak csodálkozni tudok, hogy egy művelt ember miként tudja így leegyszerűsíteni egy adott környezet helytörténelmét?
"Hogy valaki, aki ott dolgozott és bádogos volt, és attól hallotta stb."
Javasolnám, hogy kicsit mélyebben szíveskedjen ebbe belefolyni, mert igen szórakoztató elfoglaltság, és igen hasznos a történelemben való tisztánlátáshoz. Üdv:LI
Felhasználónév:
Jelszó: